Lukk liste
Du er her: altomfotball.no

Fotballryktene: – Sander Berge kobles til Premier League-klubber

Mens Pep Guardiola henter tidligere elev til Manchester City. Få dagens rykter her!


Norges store midtbanetalent Sander Berge tiltrekker seg interesse fra store europeiske klubber etter solid spill for Genk og senest sentralt på midten for Norge. Ifølge Mirror har Arsenal fulgt med på 19-åringen i flere måneder og skal angivelig ha fått et godt forhold til teamet rundt Berge. Det snakkes om en overgangssum på rundt 195 millioner kroner. Tidligere er det kjent at også Everton, Monaco og Sevilla følger med på Berge. Het Laatste Nieuws-journalist Kritof Ferreur skriver imidlertid på Twitter at klubbene har fått samme beskjed av Genk: Berge er ikke til salgs.

Se reportasje om brødrene Berge som herjer i hver sin idrett i videovinduet øverst på siden!

Den virkelig store snakkisen på ryktebørsen for tiden, og den kommer nok til å bli det i ukene som kommer også, er Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen ønsker seg bort, og de store avisene i både England og Spania omtaler portugiseren i disse dager.

Telegraph skriver at 1,42 milliarder kroner er summen rådgiverne til Ronaldo lokker mulige beilere med. Ronaldo ønsker en ny utfordring, samtidig som det blir hevdet at ønsket om å forlate Real Madrid ikke har noe med den pågående skattesaken å gjøre.

Mirror på sin side skriver at den eneste muligheten for at Ronaldo skal bli værende i Madrid er om klubben ordner opp og betaler de 140 millioner skattekronene som han er beskyldt for å ha gjemt unna.

Marca skriver at Real Madrid-president Florentino Pérez ikke har planer om å bukke under for presset, og Ronaldo vil ikke bli tvunget til å bli værende dersom han selv ikke ønsker det. Klubb foran spiller, mener den mektige fotballederen.

La oss bevege oss videre fra Ronaldo-ryktene. The Guardian hevder at Manchester City nærmer seg en signering av høyrebackveteranen Dani Alves. 34-åringen har nok gjort seg upopulær med uttalelsene om at Paulo Dybala bør forlate Juventus for å oppnå sitt fulle potensial. Alves har ett år igjen av Juventus-kontrakten sin, men skal allerede ha blitt enig med City og sin tidligere trener Pep Guardiola om at han spiller i lyseblått når sesongen starter i august.

Kyle Walker er blitt konstant koblet til Manchester City siden sesongslutt, men nå kan det komme motstand fra Bayern München. Express hevder at Bundesliga-giganten kommer til å legge inn bud på Tottenhams høyreback for å utkonkurrere Manchester City.

Heller ikke Benjamin Mendy er blitt City-klar til tross for heftige spekulasjoner. Nå skriver L'Equipe at Liverpool har kastet seg inn i kampen om den høyt verdsatte backen.

Anerkjente The Times skriver at Chelsea føler seg trygge på at Antonio Conte signerer ny kontrakt med klubben før man starter på den nye sesongene. Skulle alt gå galt, er det imidlertid en nødløsning på plass. Telegraph melder at tidligere Barcelona-trener Luis Enrique regnes som en mulig erstatter om suksessmanageren skulle forlate Stamford Brigde.

Mirror skriver at Chelsea skal være forberedt på å kuppe Álvaro Moratas overgang til Manchester United. Med 760 millioner kroner skal Roman Abramovtisj prøve å lokke til seg Antonio Contes tidligere Juventus-elev til den engelske hovedstaden. 24-årige Morata skal angivelig ha kommet til enighet med United om den personlige avtalen, men Real Madrid og United skal ikke være enig om en overgangssum ennå. Med Abramovitsj lurende i buskene kan dette bli spennende.

AS skriver at Sandro Ramírez har gjennomført den medisinske testen og blir Everton-spiller i løpet av kort tid. Merseyside-klubben skal ha betalt utkjøpsklausulen på 55 millioner euro I Málaga-spissens kontrakt.

Vi venter fremdeles på at Mohamed Salah skal bli Liverpool-spiller. Nå skriver Daily Mail at Roma og Liverpool omsider skal ha kommet til enighet om en overgangssum på 380 millioner kroner for egypteren.

A Bola melder at det fremdeles er interesse fra Liverpool rundt Sporting-vingen Gelson Martins.

Adnan Januzaj kan være på vei til La Liga fra Manchester United. Real Sociedad har ifølge Manchester Evening News bekreftet at de ønsker å hente belgieren til klubben.

Corriere dello Sport skriver at Manchester United-back Matteo Darmian tiltrekker seg interesse fra Serie A-klubbene Roma og Inter.