Lukk liste
Du er her: altomfotball.no

Fotballryktene: – Everton snuser på Arsenal-profil

Mens Chelsea har fått gode nyheter i back-jakten. Få dagens rykter her!


Daily Mail skriver at Everton snuser på Arsenals Theo Walcott med tanke på en overgang allerede i januar. Blåtrøyene skal ha kommet med en henvendelse på spilleren som har spilt en birolle for Arsenal denne sesongen.

Ifølge Daily Star sier Jürgen Klopp at det ikke er noen garanti for at Philippe Coutinho blir i Liverpool i januar. Barcelona er meget interesserte i brasilianeren.

Manchester City kommer til å legge inn et bud på Alexis Sánchez i januar, skriver Independent. Arsenal skal imidlertid ikke være villige til å selge chileneren. Kontrakten med Arsenal går ut etter sesongen for Sánchez.

Alex Sandro var et av de viktigste overgangsmålene for Chelsea i sommer, men Juventus maktet å holde på den brasilianske venstrebacken. Budene var høye, men Sandro var ikke villig til å forlate klubbe. Det kan det bli endring på nå. Telegraph skriver at 26-åringen er åpen for å bytte klubb, noe som kan utløse et nytt bud fra Chelsea i januar.

The Sun hevder at West Ham kommer til å legge inn et nytt bud på Sportings William Carvalho i januar etter en mislykket jakt i sommer.

Manchester United skal ha speidet på Lazios serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic under 2-1-kampen mot Sampdoria i helgen som var, skriver The Sun.

Mirror siterer Dario Gol som skriver at David de Gea krever å bli blant klubbens beste betalte spillere dersom han skal forlate Manchester United til fordel for Real Madrid.